X

Gerrit gaat tekeer tegen Brenda, hij is het er niet mee eens dat ze met graffiti gespoten heeft

Brenda heeft op een zeil van de overkapping van Santopia graffiti gespoten en Gerrit lijkt het hier niet helemaal mee eens te zijn. Als Gerrit Brenda ziet lopen, besluit hij haar dan ook aan te spreken. Brenda, kap je trouwens ook even met op allemaal dingen te spuiten? roept Gerrit. Brenda vraagt zich af waarom hij dit vraagt. A, het is f*cking lelijk. Twee, het heeft helemaal geen zin en drie er staan ook andere mensen reageert Gerrit. Brenda is het hier niet mee eens. Als ik daar mijn naam op wil schrijven voor mijn atelier, dan doe ik dat roept ze terug. Gerrit vindt dat dit Brenda haar recht niet is, omdat zij volgens hem Santopia heeft gekregen maar niet de overkapping. Begrijp jij dat Gerrit Brenda aanspreekt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.3/5]
Categorieën: Utopia 2 nieuws

Reacties (2)

  • Ik begrijp niet dat Gerrit er niet uitgeknikkerd is.Zo'n negatieve houding nar Brenda.Een bondje met Shelley tegen Brenda.

  • Ga zelf eens wat doen en let op je eigen Gerrit je loop je p.. Achter nalaat je handjes eens wapperen zeg

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings