Jessie en Jeffry maken zich zorgen, ze zijn dakloos

Jessie en Jeffry maken zich zorgen, ze zijn dakloos

John en Mike hebben aangegeven met z’n tweeën in het huisje te willen slapen. Dit betekent automatisch dat de vijf die er altijd slapen tijdelijk dakloos zijn. Jessie maakt zich hier best wel zorgen over. We zijn zo meteen dakloos en ik vind het echt heel erg lacht Jessie met haar hand voor haar mond. Ik vind het diep triest lacht Jeffry met haar mee. De twee kunnen er om lachen maar geven aan dat ze het eigenlijk helemaal niet leuk vinden. Ik voel me zielig gaat Jeffry triest verder. Jessie geeft aan zich er zelfs voor te schamen. We lachen er nu om maar we kunnen er net zo goed om janken vervolgt Jeffry. Diep van binnen jank ik ook benadrukt hij. Jessie moet er nog harder om lachen. Echt waar, ik pak wel een schep. Ik ga een gat graven, leg ik daar mijn matras in grapt Jeffry. Op dat moment bedenkt hij dat zelfs de kippen een hok hebben, wij niet eens eindigt hij.

Vervolgens brainstormen de twee over hun toekomst in Utopia 2. Het koppel wil namelijk een eigen huisje met een vlaggenmast en daaraan een vlag waarop staat, Friesland en Jeffry zijn kruidenbitter. Wij moeten creatief denken zeggen de twee. Wat dacht je van een treinwagon of een helikopter zegt Jessie. Het stel wil graag een uniek dak boven hun hoofd en verzinnen zo de gekste plekken om in te wonen. Zo zijn wij gaat Jeffry trots verder tegen zijn mede bewoner. Ja maar ik hou van uitdaging. Wat dacht je van een tank roept Jessie. Of een limousine? vraagt Jeffry terug. De twee komen uiteindelijk op een idee waar ze het beiden mee eens zijn. Ze willen een zeecontainer en die helemaal gaan omtoveren tot hun droomhuis. Eentje met een dakterras, waar ze via een trap op kunnen komen. Maar of dat echt gaat gebeuren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 105    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *