De bewoners bespreken de stand van zaken in de vergadering van 15 oktober

De bewoners bespreken de stand van zaken in de vergadering van 15 oktober

Alle bewoners zijn bij elkaar gekomen om de stand van zaken in Utopia 2 te bespreken. Mike opent de vergadering met het voorstel om voortaan elke maandag, woensdag en vrijdag met elkaar te vergaderen. Deze week willen we in ieder geval de huisjes afmaken van Brenda, Brandon, Christel en Hiske vervolgt hij. De gaspitten moeten geregeld worden, we hebben andere pannen nodig, nieuw sanitair en het boodschappengeld moet omhoog voegt hij eraan toe. Hij eindigt zijn verhaal met de mededeling dat er een bord zal worden neergezet waarop de stand van zaken omtrent de financiën te zien zullen zijn. Ook moeten we ervoor zorgen dat we alles met elkaar gaan doen. Daardoor kost alles minder energie en heeft niemand het idee er alleen voor te staan benadrukt hij. De rest van de groep is het met hem eens.

Christel laat daarna weten dat hij de boodschappen wel wel op zich wil nemen en stelt voor dat iedereen voor zaterdag zijn briefje met benodigdheden in het bakje boven de computer hangt. Er zullen dan iedere zondag en dinsdag bestellingen worden gedaan. Ook is er een idee om dagelijks gezamenlijk te lunchen maar dan is er wel een grote vriezer nodig om de broden te bewaren, vertelt ze verder. Adriaan mengt zich ook in het gesprek en wil een ander onderwerp naar voren brengen. Hij heeft een duim gemaakt en wil deze elke vergadering uitreiken aan iemand die volgens hem een compliment verdient. Mike heeft mooi gesproken, maar ik denk dat iemand anders wel een steuntje in de rug kan gebruiken vertelt hij. Daarom is deze duim voor Joaquin voegt hij eraan toe. Er volgt een applaus en daarmee zit de vergadering van vandaag erop.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 32    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *