X

Timothy en Joaquin vinden Gerrit positief veranderd sinds zijn relatiebreuk met Shelley

Sinds een paar dagen is de relatie tussen Gerrit en Shelley over. Timothy en Joaquin zien dat Gerrit sinds het uit is veel meer doet. Wanneer Joaquin en Timothy samen zijn, bespreken ze dit met elkaar. Ik zie Gerrit echt opfleuren nu het uit is met Shelley. Hij komt veel meer tot zijn recht zegt Timothy tegen Joaquin. En vindt dat Gerrit veel meer met hen optrekt en sinds de breuk dus veel meer voelt als een vriend. De twee mannen willen graag dat Gerrit zich zo goed blijft voelen en ze stellen daarom voor een straf te bedenken voor Gerrit als hij toch zwicht voor Shelley. De mannen verzinnen allerlei straffen die gedaan kunnen worden en ze raken enthousiast.

Wat later nemen Timothy en Joaquin Gerrit even apart. Tijdens de ontgroening van Erik viel Timothy namelijk iets op. Het viel mij op wat voor een beestachtige vent jij kan zijn legt hij uit. Wij merkten dat de power van Gerrit weer terug begint te komen. Volgens Timothy en Joaquin heeft dat een reden, het losmaken van Shelley. Toch zijn de twee bang dat Gerrit weer toenadering zal zoeken richting Shelley en dat willen ze kosten wat het kost voorkomen. Daarom hebben Timothy en Joaquin een speciale straf bedacht. Een kuisheidsgordel vraagt Gerrit lachend. De drie mannen moeten lachen. Het beste is om een verkoelend effect te geven aan jou legt Timothy verder uit. Gerrit moet door heel de vijver rennen. Zou je daaraan mee willen werken vraagt Timothy. Ja, is goed antwoordt Gerrit met een glimlach en de drie omhelzen elkaar. Zou Gerrit binnenkort de straf uit moeten voeren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 57    Gemiddelde: 3.5/5]
Categorieën: Utopia 2 nieuws
X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings