Brandon is kwaad wanneer hij hoort dat het matras van de BMB in de vijver gegooid is en gaat verhaal halen bij Timothy

Brandon is kwaad wanneer hij hoort dat het matras van de BMB in de vijver gegooid is en gaat verhaal halen bij Timothy

Timothy heeft het matras van Jens in de vijver gegooid en dit vinden de bewoners schandalig. Jessie is zojuist naar de silo toegelopen om het verhaal aan Merel en Hiske te vertellen. Gerrit komt ook de silo binnenlopen en Merel en Hiske schrikken als ze zien dat Gerrit helemaal nat is. Wat is er gebeurd?, vraagt Merel geschrokken. Gerrit legt uit dat Timothy een emmer water over hem heeft heen gegooid en dat de emmer met water eigenlijk voor zijn matras bestemd was. Ik wou dat ik erbij was, zeggen Merel en Hiske lachend. Als Brandon ook te horen krijgt dat het matras van Jens in de vijver is gegooid, bedenkt hij dat dit het matras van de BMB is en dat de bewoners dus een probleem hebben. Brandon trekt zijn jas aan en hij loopt kwaad de silo uit. Eenmaal bij Timothy aangekomen vraagt hij hem om uitleg. Timothy biedt zijn excuses aan en hij vertelt dat hij niet wist dat het een matras van de BMB is. Timothy stelt voor dat ze zijn matras voor de BMB mogen gebruiken. Even later lopen Brandon en Jens samen naar de Mongoolse tent toe om Timothy zijn matras te pakken. De bewoners tillen het matras samen naar het huisje van Brandon, zodat Jens vanavond toch een droog matras heeft. Timothy heeft dit al snel in de gaten en loopt daarom naar Brandon en Jens toe. Hij wil er zeker van zijn dat ze het matras voor de BMB gebruiken en niet voor Jens. Het is een BMB matras, dus ik bepaal dat zelf, antwoordt Brandon. Timothy gaat hier niet mee akkoord en daarom besluit Brandon dat er vanavond niemand op het matras gaat slapen. Brandon en Timothy tillen daarom het matras weer het huisje uit.

Brandon en Timothy staan met het matras van de BMB in hun handen buiten. Jens staat vlak naast Timothy en grapt dat Timothy en Franny hun matrassen vanavond ook de vijver in gegooid gaan worden. Als Timothy hoort dat Jens Franny hierbij betrekt, wordt hij opnieuw woest. Hij laat Jens weten dat hij absoluut niet aan hun spullen moet komen. Jens legt uit dat het een grapje was om een gast in de B&B te laten slapen, maar dit kan Timothy niet waarderen. Jij trapt gewoon in een of andere gekke grap, zegt Jens boos. Timothy begint te schreeuwen. Jij had op tijd moeten zeggen dat het een geintje was!, rooept hij. De bewoners staan nu neus aan neus. Wat een dwaas, zegt Jens boos tegen Timothy. Timothy wordt steeds bozer en zegt tegen Jens dat hij vanavond naast hem gaat slapen, om er zeker van te zijn dat Jens niet op een matras kan slapen. Ondertussen komt Franny ook bij de bewoners staan en vraagt aan Jens waarom ze bij de ruzie betrokken wordt. Jens kijkt Franny aan en vertelt haar wat er gebeurd is, maar Timothy wil dat Jens hem aankijkt. Kijk mij aan! schreeuwt hij woest. Jij verhuurt mijn bed zonder mijn weten, gaat Timothy verder. Jouw bed is nooit verhuurd geweest! schreeuwt Jens terug. Mike komt tussen de bewoners en neemt Timothy mee. Jij slaapt vanavond niet op een matras! roept Timothy na.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 215    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *