De bewoners uit Utopia 2 krijgen een workshop mindfulness

De bewoners uit Utopia 2 krijgen een workshop mindfulness

Jens loopt over het Utopia 2 terrein wanneer Christel aan komt lopen. We hebben straks een workshop mindfulness in de silo zegt Christel tegen hem. Wat is dat? vraagt Jens. Het is echt fijn antwoordt Christel. Je kunt er dan voor zorgen dat je hoofd minder leeg is voegt ze eraan toe. Alle bewoners lijken wel wat voor de workshop te voelen, op Jessie en Adriaan na. Ik voel me er niet fijn bij en ik heb nog veel werk te doen zegt Jessie. Adriaan is het met hem eens en legt uit dat de workshop een uur duurt, wat hij nu echt niet kan missen. Oké maar weet wel dat wij straks in de silo zitten zegt Christel.

Niet veel later is Jan van Maxximize in Utopia 2 gearriveerd om de bewoners een cursus mindfulness te geven. Hallo zegt Christel die de man in kwestie komt verwelkomen. Fijn dat je er bent. We gaan naar de silo, daar is het lekker warm voegt ze eraan toe. Wat later zitten de bewoners in een kring. Alleen Mike, Adriaan en Jessie hebben besloten om de workshop niet bij te wonen. Zullen we beginnen? zegt Jan. Hij legt daarna uit dat het idee van de sessie is dat hij iedereen mindfulness wil laten ervaren. Ook gaat hij proberen uit te leggen wat het nou precies is. Voor dat ik hiermee begin, wil ik graag beginnen met een korte oefening om even te landen. Hoe zullen de bewoners de workshop ervaren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *