Jens, Shelley en Jessie denken na over een juiste beslissing rondom de openstaande factuur

Jens, Shelley en Jessie denken na over een juiste beslissing rondom de openstaande factuur

Jens en Shelley zitten achter de computer wanneer Jessie binnen komt lopen. Je hebt het voorstel gelezen hè voor de lingerie zegt Jens. En vertelt dat ze ook moeten betalen voor de setjes die de modellen hebben gedragen tijdens het boksgala. Shelley heeft nu het voorstel om van elk setje een exemplaar te houden en de rest terug te sturen voegt hij eraan toe. Shelley knikt en laat weten dat ze dan haar lijn goed kan promoten en lingerieparty’s kan gaan houden. Jessie heeft op zijn beurt twijfels bij de party’s. Jens vertelt dat hij dacht aan een uitstel van een maand. Dan sturen we de lingerie later aan hen op, als ze het daar mee eens zijn voegt hij eraan toe. En zegt verder dat hij het lastig vindt om een oplossing te bedenken.

Wat later stelt Shelley voor om de betaling uit te stellen en te vragen of ze de 1600 euro na twee maanden zou kunnen betalen. Ik ben er veel mee bezig en wil lingerieparty’s gaan houden benadrukt ze. Jens vraagt zich af of het anders mogelijk is om het terugsturen twee weken uit te stellen, zodat ze kunnen testen of het concept werkt. Brandon stelt voor om een lijstje te maken met vragen en afspraken en morgen te bellen of te mailen. Dus, wat gaan we doen? vraagt Shelley nog iets later. Ik vind het heel lastig antwoordt Jessie. En stelt voor om anders de voorraad terug te sturen en te vragen of het bedrijf zodra er een bestelling komt een setje opstuurt. Dat bespaart ons verzendkosten. Jens knikt. Ik zou alles terugsturen op de promo setjes na en het voorstel van Jessie erbij doen. Shelley zucht en laat weten dat ze het heel vervelend vindt. Wordt vervolgt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *