X

Utopia paspoort opzeggen

In verband met het overweldigende aantal mensen dat hun Utopia paspoort op wil zeggen kunt je hier lezen welke stappen er ondernomen moeten worden. Ga naar de officiële website van Utopia of gebruik deze link:
//www.utopiatv.nl/about-passport/passport-profile

Log in, als u nog niet ingelogd was, en klik op ‘bewerk gegevens’ en daarna op ‘stop paspoort’. Misschien moet u naar beneden scrollen om deze knop te kunnen zien. Klik tenslotte op ‘Ja, stop abonnement’ en uw abonnement en de vervolgbetalingen worden stopgezet. Let op! Talpa geeft geen geld terug als u nog dagen over hebt. Daarna kunt u nog wel gratis naar de live streams kijken, echter zal er dan wel reclame verschijnen en heb je nog maar beperkte mogelijkheden. 

Problemen met live streams?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 52    Gemiddelde: 2.9/5]
X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings