Stefanie ziet het allemaal even niet meer zitten

Stefanie ziet het allemaal even niet meer zitten

Het is een drukke dag in Utopia, vanavond staat immers het grote gala diner gepland waar flink voor gewerkt moet worden. Ook Stefanie is druk bezig geweest, ze heeft zich vandaag als een echte chefkok laten zien. Als ze even niet aan het werk is lijkt ze niet zo lekker in haar vel te zitten. Op de trap spreekt ze erover met Gabriëlle.

Ik zie het gewoon niet meer zitten zegt Stefanie bedroefd. Wat niet? vraagt Gabriëlle die een luisterend oor biedt. De keuken. Nee antwoordt Stefanie, alles. Mijn hele leven. Al snel komt Wim er ook bij zitten. Hij denkt dat het een winter dip moet zijn en heeft er een goed idee voor. Misschien moeten we gewoon een pot neerzetten met erop ‘steun Stiff de winter door. Stefanie antwoordt dat er geen geld in hoef, sigaretten is ook genoeg. Shag roken is ze een beetje zat. Wim zegt dat ze misschien klusjes kan doen in ruil voor sigaretten bij bijvoorbeeld Rob. Maar deze opmerking valt helemaal in het verkeerde keelgat bij Stefanie. Ik word er helemaal gek van dat ik altijd wordt gelinkt met Rob voegt ze eraan toe. Maar volgens Gabriëlle en Naomi heeft ze dat helemaal aan zichzelf te danken. Je doet het zelf hoor zegt Naomi met een strak gezicht. Daar is Gabriëlle het mee eens,  je doet ook zijn was en maakt zijn bed op voegt z e eraan toe. En als Wim vraagt of Stefanie het vervelend vindt dat iedereen het altijd over haar en Rob heeft, zegt ze wel als het niet waar is…

Wat is er nog meer gebeurd?
De dag staat vandaag in het teken van het grote gala diner en daar lijkt Rolf weinig vertrouwen in te hebben, iedereen was al druk bezig en hij lag nog in bed. Uiteindelijk komt hij eruit tot ongenoegen van Stefanie. Kom je ook pas op je werk als je baas belt vraagt ze zich af… Verder stressen Naomi en Stefanie er redelijk op los. Het is immers hun avond zullen we maar zeggen. Als Stefanie er ook even geen vertrouwen in heeft steunt Naomi haar. Volgens haar komt alles goed, ze heeft goed personeel. Ook Gabriëlle wenst Stefanie veel succes toe, ze geloofd er ook nog eens in dat Stefanie iets moois neer gaat zetten.

Wat later zaten Wim en Gabriëlle op de trap toekijkend op de andere bewoners die alles netjes aankleden. Voor hun hoeft het allemaal niet zo, het is een beetje te. Wel bespreken de twee alvast hoe ze de maaltijden zullen serveren. Al snel komen de twee erachter dat het niet hun ding is. Cees heeft inmiddels chocolademouse gemaakt en het beloofd vanavond dus een goede dag te worden. Nu de uitvoering nog…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. melisa at 21:16

    die”model” tessa heeft eerder mee gedaan aan programma’s. een dating programma op ibiza ofzo? met brabo britt erin. en shopping queens. en dames in de dop zou ook nog kunnen. ik vind t in ieder geval een blerrrr. past wel bij rolf

  2. Marja at 16:39

    Nou zo hard heeft Stefanie niet gewerkt, wel orders uitgedeeld en de chocolademousse. Van Cees op de grond laten vallen.
    Serveren niet helemaal gabrielle’s ding. Wat wel eigenlijk behalve voor zichzelf zorgen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *