Ivan vindt Bas en Rowena te close

Ivan vindt Bas en Rowena te close

Er zijn weer roddels in Utopia land, want deze middag stonden Bas en Rowena te knuffelen. En volgens Ivan was dat iets té close, wat later besluit Rowena even te ventileren met Bas en Armanda…

Rowena vertelt dat ze de reactie van Ivan erg stom vond. Ja antwoordt Bas dat gaat weer heel erg uit zijn context getrokken worden. Het is echt bullsh*t aldus Rowena en Armanda is benieuwd wat Ivan precies zei. Rowena legt uit wat er gebeurde en doet voor hoe de twee gezellig stonden (zie foto).  Ivan ging kijken hoe dicht ik wel neit bij hem stond, en hij zei van als ik Barry was dan ehh. Ja maar lieve schat antwoordt Bas, als hij Barry was dan was je toch allang naar mij gegaan. De dames lachen en Rowena benadrukt dat ze het gewoon vervelend vindt. Het is zo onnodig! Waar bemoei je je mee?! Ik vind het lastig en daarom dacht ik van ik moet even ventileren. Ik mag Ivan graag maar dit soort dingen vind ik wel vervelend. Was het een grapje vraagt Armanda voor de zekerheid. Volgens Rowena meende hij het echt. Ivan kan gewoon streng zijn merkt Armanda op en volgens Bas was het wel als een soort van grap bedoeld. Het kwam gewoon niet goed over. Dat is het ook antwoordt Rowena, maar voor Ivan kennende is dit een no go. Ook qua cultuur en hoe hij is, maar dat hoeft natuurlijk niet voor anderen zo te zijn. Maar kijk dan hoe hij op een gegeven moment Nicole behandelde merkt Armanda op, doelend op de relatiebreuk van een paar maanden terug. Hij kan soms best heftig zijn hoor! Volgens Rowena moet Ivan het niet zo op het spits bedrijven. Volgens Armanda begrijpt Barry het best. De dames gaan op de schommelstoel zitten om het nog eens door te spreken. Had Ivan een punt? Of deed hij een beetje overdreven?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Hannah at 11:23

  Pas op Bas en Rowena straks trapt hij tegen de stoel waarop je zit, of gooit je met picknicktafel en al om! Of iets anders tijdens zijn ongecontroleerde woedeaanvallen.
  Ivan probeert alles te controleren binnen Utopia, zelfs hoe de bewoners zich moeten gedragen, het is dan ook zíjn Utopia.

 2. anna at 09:46

  Waar bemoeit Ivan zich mee?Het zijn volwassen mensen,je bent hun vader niet….bemoei je maar met je eigen relatie! Iedereen is verantwoordelijk voor haar/zijn eigen handelen….dus Ivan blijf bij jezelf.

 3. maria at 20:04

  Niemand hoeft zich te bemoeien met wat een ander doet. Maar ik begrijp Ivan wel. Ik vind nl dat Rowena inderdaad vaak close is en vooral met bjorn. En nu dus ook met Bas. Sorry maar ik krijg soms een nare nasmaak van Rowena.Ik weet niet wat ik van haar moet denken. krijg wel het idee dat ze de dingen uitbuit vooral om bekend te worden met het rappen en carrière van haar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *