Bjorn gaat vol op Stefanie stemmen

Bjorn gaat vol op Stefanie stemmen

We kijken nog even terug naar gisterenavond, Bjorn, Armanda en Rowena hadden een gesprek over het stemmen. De stemronde komt steeds dichterbij dus wordt er veel over gesproken. Bjorn laat tevens zijn keuze al weten, hij gaat vol op één bewoner…

De drie lopen over het Utopia terrein en Bjorn vertelt dat hij al weet op wie hij gaat stemmen. Stefanie krijgt drie stemmen van hem en legt zijn keuze vervolgens uit. Het is heel simpel. Negativiteit pas in mijn ogen niet in mijn Utopia. Lelijk doen tegen elkaar past in mijn ogen niet in mijn Utopia. Als er hier één iemand negatief is en één iemand continu lelijke dingen roept zonder dat je erom vraagt, dan is zij het. Als ik ergens niet op zit te wachten, dan is dat het wel. Het is ook helemaal niet nodig. Dan kan je 20 duizend excuusjes hebben, dan kan je borderline hebben, daar heb ik alle respect voor. Ik heb me er heel erg in verdiept wat het is, wat het precies met je doet en wat het kan doen enz. En ik weet heel goed wat het is inmiddels, maar het is geen excuus.  Ze gebruikt het nu elke keer als excuus aldus Bjorn. Daarna neemt Armanda het woord over, ze is bang dat Benjamin op haar zal stemmen. Ik heb het gevoel dat hij mij ontwijkt en ik kan niet met hem praten. Ik denk dat hij mij als concurrent ziet, beide zijn we idealistisch ingesteld. Op naar de volgende Rowena denkt dat ze een stem van Rob zal krijgen. En waarom? Ze denkt omdat hij mij te aanwezig vindt. Armanda denkt dat het misschien wel onbewuste jaloezie is van Rob. Rowena doet namelijk wat ze leuk vindt terwijl Rob dat juist niet doet. Armanda is heel erg bang dat zij met haar vrienden Bas en Cees op de bank terecht komt. Ik denk dat ze veel stemmen gaan krijgen, maar ik heb mijn doel bereikt, zogenaamd dan. Ik mis Amado voegt ze eraan toe. Doelt Armanda erop dat ze het niet erg vind om naar huis te gaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *