X

Gina vreest genomineerd te worden

We zijn er weer met wat Utopia nieuws! Dit keer hebben we iets te melden over Gina. Zij vreest namelijk op de schopstoel terecht te komen tijdens de stemronde van december die binnenkort plaats zal vinden

Op de vide hebben Mark en Gina een gesprek over de nominaties van december. Gina is er niet zo gerust op en vertelt dat ze rekening houdt met de mogelijkheid dat ze eruit gestemd wordt. Ik zou het onterecht vinden als ik op de bank zou komen voegt ze eraan toe. Ook heb ik aan alle punten van kritiek gewerkt naar aanleiding van mijn vorige stemmen. Een eventuele exit zal niet terecht zijn volgens Gina. Ook word ik er onzeker van gaat ze verder. Mark luistert en probeert haar te troosten. Je moet je niet gek laten maken aldus Mark. En als je naar huis gaat ben je weer lekker bij je moeder. Ik zal er altijd voor je zijn, zowel binnen als buiten voegt hij er aan toe. Een ding moet je wel weten, dat ik super veel van je hou en je nooit meer wil kwijt raken. Wat denken jullie loopt Gina gevaar?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.4/5]

Reacties (2)

  • Zou prima zijn als gina vertrok, maar buiten ziet ze mark niet meer staan. Hier heeft ze hem nodig voor geld en steun

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings