Mark spreekt Rob aan over de Utopia baby

Mark spreekt Rob aan over de Utopia baby

We schreven er al over, de eerste irritaties over de Utopia baby Brooklyn zijn ontstaan. Zo uitte Rob vanmorgen zijn ongenoegen tegenover Benjamin, hij heeft slecht geslapen en is nu al klaar met de baby. Mark hoort wat later over de irritaties rondom de baby en besluit op Rob af te stappen. Mark opent het gesprek en zegt voor de duidelijkheid dat de baby geen geintje is. Maar als jij er teveel last van hebt dan gaan wij naar het cordwood voegt hij eraan toe. Rob antwoordt dat hij het van de ene kant een goed idee vind maar geen zeikerd wil zijn. Ik vind het alleen een beetje freaky gaat hij verder. Twee mensen van rond de dertig met een pop. Buiten hebben mensen serieuze shit aan de kop en hier gaan we een pop boertjes laten doen. Mark is het daar neit mee eens ook benadrukt dat hij een serieuze kinderwens heeft. Maar jij hebt toch ook voor je neefjes en nichtjes gezorgd? iedereen weet toch dat je het kunt, wat heb je te bewijzen antwoordt Rob. We zijn benieuwd hoe dit af gaat lopen. Wellicht gaan Brooklyn en ouders Gina en Mark richting de cordwood om daar te overnachten. Wellicht wel handig, de terror modus moet ook nog in werking treden waar Bas eerder voor zorgde… Alleen weten de ouders het nog niet…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 11 reacties op dit artikel
 1. Klaverboer at 00:01

  Gewoon prachtig om te zien wat de regie kan veroorzaken. Achter de schermen geven ze Mark en Gina een opdracht tegen waarschijnlijk een goede vergoeding en de loods en de website hier staat op zijn kop. Geweldig!

 2. johanna at 20:26

  Met 2 van zulke stumpers/kneuzen/kinderachtige misbaksels wil je toch echt niet in één ruimte leven??? Of wordt men nu werkelijk gehersenspoeld als je zo lang met 15 mensen in 1 ruimte leeft??? Rob jonge, ik geef je gelijk!!! Deze kneuzen moeten de loods zo snel mogelijk verlaten!!!

 3. johanna at 20:22

  Hebben we het nog wel over Utopia??? Of hebben we hier met 2 doorgedraaide psychotische kindertjes die de namen Mark & Gina hebben gekregen te maken??? My God, dit is dan ook voor menig mens dé reden om dit programma vanaf nu als totaal NIET serieus meer te beschouwen en de afstandsbediening naar een andere zender te laten gaan!!! Amen!!!

 4. Marian at 13:32

  Ik vind dit echt niet normaal, echt twee kinderen zijn het,begrijp niet waar ze nu heen willen met dit programma ik ben vrij ruimdenkend maar hier walg ik echt van gewoon er uit stemmen klaar met die twee.

 5. Hyl at 13:12

  Wat een vreemd gedoe, Als je hun ziet lopen met die pop word je toch kots misselijk
  Dit is geen realiteit, snappen ze dat nou niet???????
  Zijn echt door geslagen die twee
  Hopelijk gooit iemand diepop 3 hoog het raam uit
  En mark en gina door de poort

 6. anneke at 12:24

  Is dit hun reden geweest om een pop te nemen om in het huisje te gaan wonen.
  En nog een reden om de hele dag bij de pop te zijn en niks te doen.
  En ik las ergens in een verhaal op deze site dat ze maar een paar dagen blijft klopt dat je geeft je kind toch ook niet weg na een paar dagen ,en als hij graag kinderen wil ga dan naar huis en neem je meisje mee kan je in de buiten wereld voor kinderen gaan zorgen .
  Het is nu echt kinderen met een kind.
  Dat de andere het er mee eens waren

  • Ann at 13:00

   Ja anneke, bij een pop als het moeilijk word, ja dan doe je hem toch weg, maar een kind niet.. Totaal niet rea listisch wat ze daar doen.. Ik vind het ook een totaal verkeerd beeld neerzetten van de werkelijkheid.. Zoals ik al eerder schreef, als goed is komt er een kind uit liefde en voed je het op met liefde, hier totaal niet aan de orde.. En stel je voor dat je een gehandicapt kindje krijg??

 7. Ann at 12:24

  Nou rob.. Ik geef je groot gelijk, zoveel ellende in de wereld en dan met een pop bezig zijn.. EEN POP!!! Onbegrijpelijk, en een kinderwens?? Zorg eerst dat je na utopia een standvastige relatie krijg mark. Maar dit is van de gekke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *