Post voor Rowena

Post voor Rowena

Een nieuwe dag is begonnen in het beloofde land en deze begon extra goed voor Rowena. Zij heeft namelijk post van het thuisfront ontvangen!

Bas is naar de brievenbus geweest en heeft daar een stapeltje post voor Rowena gevonden. Er zit zelfs een koker bij! Snel gaat hij richting de loods om de post te overhandigen. Rowena zit aan de ontbijttafel bij andere bewoners en is natuurlijk erg blij. Ook de andere dames vinden het wel spannend, wat zou er in de koker zitten? Misschien zit er wel een foto van Barry in oppert Naomi. Rowena bekijkt het handschrift en herkent het, het is van haar moeder. Ze ontvangt onder andere een brief van haar vriendje en van haar moeder. Verder kunnen we er helaas niet over melden, de stream wisselt naar de hard werkende Utopianen die het terrein aan het opruimen zijn… Wie weet komen we er later op terug. Positief wat het in ieder geval wel te noemen!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *