Ruzie om stripper

Ruzie om stripper

Gisteren vond natuurlijk het verjaardagsfeestje van Gabriëlle plaats. En Gina en Naomi hadden een stripper geregeld. Hartelijk ontvangen de twee dan ook de stripper en zodra Gina en Naomi weer binnen zijn zetten ze Gabriëlle op een stoel. Gina neemt het woord en zegt dat het natuurlijk feestelijk gevierd moet worden. Ga lekker zitten schat voegt Naomi eraan toe. Ik zeg bring it on, ga lekker zitten en geniet. Vervolgens komt de stripper onder luid gejuich en applaus binnen. Gabriëlle geniet duidelijk van de aanwezigheid van de stripper en ook Rowena mag hem even betasten. Wat een top cadeau! Maar niet iedereen kon de actie waarderen…

De stripact valt niet in goede aarde bij Ivan. Hij lijkt er fel tegen. Nicole begrijpt niet waarom, aangezien hij binnenkort ook sexy staat te dansen met een danseres.Door deze houding geeft Ivan de jarige Gabriëlle een vervelend gevoel. Gabriëlle besluit om verhaal te halen bij Nicole. Wat is er met Ivan? vraagt ze. Nicole antwoordt,  ik snap niet waarom hij zo pissig loopt te doen. Hij doet het zelf met een danseres. Nicole gaat al snel met Ivan praten, Gabriëlle is compleet van streek, omdat jij zo reageert. Ivan benadrukt dat hij het niet leuk vind.  Nicole: Ik vind dingen ook niet leuk antwoordt Nicole. Jij staat de drieëntwintigste ook met een danseres. Wat is dat anders dan? Niet zo doen tegen mij schreeuwt Ivan vervolgens. Ik ben klaar met je nu! Ik wil nu niet met jou praten!  Niet veel later hebben Gabriëlle en Ivan een gesprek op de dansvloer. Ik wil dat je rustig blijft zegt Gabriëlle. Ivan antwoordt dat als ze mij een grote bek gaat geven, dan krijgt ze een grote bek terug. Na het gesprekje met Gabriëlle komt Nicole aangelopen. Ze wil wederom met Ivan praten. Je maakt een probleem.  Ik ga nu niet met je praten herhaald hij. Waarom geef je Gabs een rotgevoel zegt Nicole. Ivan benadrukt dat hij er niet over wil praten. Je wordt bedankt, serieus sluit Nicole af. Huilend loopt ze naar buiten. Die vieze smerige arrogante rotbek. Hij loopt in mijn gezicht te schreeuwen. Ik vind het f*cking hypocriet.  Ik voel me er al een week kut over. Hij maakt me zo onzeker. De volgende morgen lijkt de ruzie weer vergeten maar dat kwam meer door het tragische nieuws uit Parijs… Wordt vervolgd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 13:14

    Dat ze het pikt om elke keer als het hem niet zint te gaan schreeuwen naar iemand , hij heeft weer een feestje verpest.
    Waarom gunt hij Gabrielle niet een keer wat ,maar het is een verschil tussen een stripper en dat dansen van Ivan en Bas , ik zal zeggen Nicole zoek eens zelf een plezier ga ook dansen maar dan met een echte man

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *