Geniet Ivan nog wel van Utopia?

Geniet Ivan nog wel van Utopia?

Een aantal bewoners hebben hun bedenkingen over Ivan, zit hij nog wel op zijn plaats in Utopia? Geniet hij nog wel van zijn verblijf?

Het eerste gesprekje vond plaats tussen Ramona en Ivan zelf. Ze vraagt hem op de man of of hij nog wel geniet van Utopia. Ja absoluut antwoordt Ivan. Ik geniet voornamelijk van resultaten boeken en er zijn nog vele resultaten te boeken voegt hij eraan toe. Ramona begrijpt het maar vraagt of hij wel geniet van andere dingen dan alleen doelbewust bezig zijn en voortgang zien. Ja, zeker zegt Ivan, op zo’n moment dat ik denk het is even genoeg, even terugtrekken. En dan krijg ik weer energie.

Wat later spreken er nog wat bewoners over Ivan, zo zagen we Wim en Bjorn over het terrein lopen iets na middernacht. De twee kijken naar de akker en Wim merkt op dat het nog niet af is. Er zijn nog meer dingen die Ivan te doen heeft en de mannen vinden dat ook goed, maar Bjorn heeft toch bedenkingen. Ik zou zeggen, maak eerst dit af voordat je aan het volgende begint voegt hij eraan toe. En vervolgens worden de ideeën van Ivan besproken van wat hij nog wil doen. Zo wil hij de tuin nog gaan doen en de keuken, maar is ondertussen druk bezig met zijn andere klusjes.
Weet wat je ik denk zegt Wim, dat Ivan alles in een sneltrein gaat doen nu, en waarom… Bjorn onderbreekt hem en zegt dan gaat ie daarna naar huis. Hij wil hier eigenlijk niet nog mega lang zijn, maar hij wil wel alle dingen gedaan hebben. Ik denk at hij over een maand klaar wil zijn en dan wil hij kunnen zeggen tabee, ik vind het genoeg geweest. De twee denken te merken aan Ivan dat hij inmiddels op is. Hij heeft ook de hele middag geslapen merkt Wim op. Ja antwoordt Bjorn hij is gewoon Utopia moe… Hem kennende wil Ivan nog heel veel dingen doen maar eigenlijk ziet ie het niet meer zitten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *