Klein centraal over de markt

Klein centraal over de markt

Het is alweer enige tijd geleden dat we iets over Utopia gemeld hebben. De privé verplichtingen nemen vandaag een beetje de overhand, sorry daarvoor. Wel kunnen we nog iets melden over een centraal wat vanavond nog gehouden is. Een klein centraal waar de markt van vandaag besproken werd.

Ivan opent het centraal en vertelt dat hij het graag kort wil houden. Volgens hem ging het vandaag redelijk goed, morgen zal het waarschijnlijk drukker worden. Er wordt gelijk besproken hoe laat de bewoners allemaal op zullen staan en dat is om 8:30 uur.Het oliebollen bakken ging super merkt Gina enthousiast op. Ook Benjamin heeft wat te melden over eten. Er is te weinig van de soep gegeten die ook beschikbaar was. De meeste bezoekers kwamen met name voor Le Luifel. Ik ga dan ook geen nieuwe soep meer bij maken voegt hij eraan toe.  Nicole neemt daarna het woord over en vertelt dat de merchandise goed liep. We hadden niks te klagen, maar het was gewoon rot weer. Dus hopelijk wordt het morgen beter. De theeglazen werden erg snel verkocht. Ik denk wel dat we de helft verkocht hebben voegt ze eraan toe. Verder vond Nicole de sfeer leuk, ondanks het weer. Cees die vandaag negatief aanwezig was vond de rondleidingen geven erg leuk. En het was helemaal compleet met het kerstmannen pak. Het was gewoon lachen! Wim neemt als laatste het woord en noemt de cijfers van vandaag. Le Luifel: € 1231,50, oliebollen en warme drank: € 793,60, foto’s: € 326,-, rondleidingen: € 564,25, bar: € 933,- en merchandise: € 1716,-.” Totaal hebben de bewoners vandaag een omzet behaald van € 5564,35. Zal het morgen een betere dag worden?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *