Tweede kerstdag in Utopia

Tweede kerstdag in Utopia

Tweede kerstdag is aangebroken in Utopia. Wat gebeurd er momenteel allemaal? Hier hebben we even een overzicht van gemaakt zodat je weer op de hoogte bent. Want ook de redactie viert kerst en we zullen dan ook ietsje minder plaatsen dan dat je van ons gewend bent. Ook wij hebben onze verplichtingen.

De meeste bewoners slapen lekker uit, na het gezellige kerstdiner van gisteren. Ivan staat als eerste op en gaat zoals gewoonlijk de stal schoonmaken. Ook Bas is redelijk vroeg wakker.
Maar sommige bewoners hebben het laat gemaakt met poker en een drankje, dus voor de meesten begint de ochtend pas later. Als dan na half tien meerdere bewoners wakker worden, begint het een beetje te leven in de loods. Mark maakt de horecakeuken schoon en Bas, Gabriëlle en Ramona maken zich klaar om de kilootjes van het kerstdiner er weer af te trainen en zich uit te leven in de gym. Ook Rowena sluit aan. Bas en Gabriëlle  pakken de training van Ramona weer op. Ze doen samen oefeningen, want zelfs op Tweede Kerstdag moet Ramona eraan geloven. Maar het is kerst sputtert Ramona nog tegen, helaas helpt het niet. Gabriëlle en Bas zijn streng, maar rechtvaardig. Er zal getraind worden. Rowena bekijkt het goedkeurend van een afstandje op de hometrainer.In de loods wordt er vooral geëvalueerd over afgelopen nacht. Cees klaagt dat hij niet heeft kunnen slapen vannacht door de herrie van andere bewoners. Als hem gevraagd wordt waarom hij niet in Cordwood is gaan liggen, heeft Cees daar wel een verklaring voor. Het waaide hard, ben je er wel eens geweest dan, met die piepende bomen? Wat zal de dag nog meer brengen? Iedereen een fijne tweede kerstdag gewenst!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. anneke at 12:08

  Moet het nu elke dag zo laat worden en zijn het elke keer de zelfde die laat gaan slapen.
  Er gaan er toch meer mensen eerder naar bed en hebben die er geen last van.

  • Jojanneke at 15:10

   Ja je kan niet verwachten dat iedereen om 22.00 slaapt. Wat wel kan is de slaapkamers of 1 ervan zo dicht te maken dat je minder last ervan hebt.
   In een huis zijn de slaapkamers toch ook niet open.. Of half open..
   De loods is nog dezelfde loods al vorig jaar er wordt niets aan gedaan.
   Cees kan ook in overleg of op het idee komen om de slaapkamers te isoleren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *