Alle bewoners moeten vroeg aan de gang

Alle bewoners moeten vroeg aan de gang

We schreven er zojuist al over, Michael heeft nogal wat kritiek op de organisatie van evenementen. Ook Victoria sloot zich daar volledig bij aan en de twee hebben alles omschreven. Nu een nieuwe dag is begonnen besluiten de twee dat de bewoners vroeg aan de gang moeten en roepen iedereen bijeen.

Er is namelijk een rooster gemaakt door Victoria waar iedereen om 9:00 uur precies aan moet beginnen. Iedereen heeft zijn taak en de groep is ingedeeld in drie schoonmaak en opruim teams. De twee vertellen dat ze streng zullen zijn en dat er zeker tot drie of vier uur vanmiddag niemand mag stil zitten. Er is werk aan de winkel en dit allemaal voor de komende Utopia markt aanstaande zondag. Na deze korte meeting gaat iedereen aan een beetje aan de slag. En dat gaat nog niet echt van harte maar dat heeft wellicht te maken met de vroegte. Ook Ivan wil een drastische verandering doorvoeren voor de Markt. De standhouders moeten eigenlijk een KVK nummer hebben maar aangezien de meeste dat niet hebben kunnen er aardig wat afvallen. Volgens Ivan is dat maar zo. Blijkbaar wil Ivan Utopia 2016 nog meer professionaliseren. Mocht er binnenkort wat gebeuren komen we uiteraard terug met meer Utopia nieuws!

 

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. anneke at 11:24

    Hebben hun eigenlijk een kamer van koophandels nummer, omdat hun ook spullen verkopen .
    En krijgen ze geld het nieuwe jaar ,omdat de pot leeg was

    • Klaverboer at 12:16

      Anneke, ze zijn een BV, dus dan moeten ze ook een kvk nummer hebben. De pot was niet leeg, want de winstpremie voor Ivan is niet uit de pot betaald. Daarnaast hebben ze 5k, 2.5k en 1k gekregen die ze in Utopia moeten besteden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *