Hoe moet het verder met het huisjes experiment

Hoe moet het verder met het huisjes experiment

Vlak voor het centraal spraken een paar bewoners over het experiment met de huisjes. Hoe moet het nu verder met dit experiment?

Rowena wil graag kijken wat er overblijft van het experiment met de huisjes. Dan kunnen we zeggen dat het door kan gaan als we één husije kunnen neerzetten voegt ze eraan toe. Bas wil graag weten wat het budget is waarmee gewerkt kan worden. En Rowena wil dan eigenlijk wel weten waar het geld vandaan moet komen. Wij hadden besproken ons basis inkomen erin te stoppen. Zo laat je zien dat wij willenm investeren, ook met ons eigen geld. Kortom Rowena wil op die manier proberen om de rest van de bewoners mee te bewegen om mee te doen aan dit experiment. Rowena merkt ook op dat er aardig wat mensen kritiek hebben, zoals Benjamin. Hij was eerst wel voor maar later toch weer niet. Volgens een andere bewoner komt dat op de manier waarop dat vindt hij gewoon niet leuk. De discussie lijkt weer wat op te waaien, sommige willen namelijk geen regels aan de huisjes verbinden. Zo zegt Michael dat als er eisen gesteld worden hij er tegen in zal gaan. Ook ben ik bang dat er groepjes ontstaan voegt hij eraan toe. Victoria sluit zich bij Michael aan, je krijgt groepjes vorming voorspelt ze. Of het experiment er zal komen is dus nog de vraagt. Momenteel zijn er vele plannen maar wat heeft prioriteit?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *