Ivan boos op Gina

Ivan boos op Gina

Ivan heeft een verrassing voor Naomi geregeld omdat ze morgen Utopia moet verlaten. Echter is er een probleempje, Gina zou deze verrassing verraden hebben en daar is Ivan niet blij mee.

Ivan heeft namelijk een workshop geregeld op de laatste avond van Naomi. Totdat hij erachter komt dat Gina haar mond al voorbij heeft gepraat… Maar wat klopt hier van? Ivan vraagt of Gina even mee naar buiten wil komen om het een en ander uit te spreken. Ik vind dit écht niet cool en ik ben er f*cking woest over zegt hij kwaad tegen mede bewoonster Gina. Waarom ben je zo nieuwsgierig, waarom moet je dit zo sh*t gaan doen? Wie weet het allemaal? voegt hij eraan toe. Gina ontkent en zweert op haar moeder dat ze niets gezegd heeft. Wat heb ik gedaan zegt ze verbaasd, waar heb je het over?

Ik weet helemaal niet eens wat je gaat doen, ik zweet het op alles voegt ze eraan toe. Ivan negeert haar en loopt naar binnen. Gina loopt hem achterna en zegt dat ze diegene er maar bij moet halen. Ik zweer het op mijn moeder dat ik het niet weet! Gabriëlle die ook in de buurt is krijgt meteen een vraag. Heb ik tegen jou gezegd dat ik wist wat hij ging doen? Het enige wat ik heb gezegd is: je kan overal achter komen, je kan kijken wie diegene heeft gebeld. Oke antwoordt Gabriëlle, je hebt het dus niet gedaan? Dat is dan duidelijk, ik heb je dus verkeerd begrepen. Ja zegt Gina maar dat vind ik niet netjes van je. Ik heb het niet gedaan. Daarna gaat ze de wc in om daar te zitten huilen. Als ze daar klaar is gaat Gina naar buiten, Gabriëlle loopt achter haar aan. Waarom huil je zo? vraagt ze. Gina loopt het donker in en blijft Gabriëlle negeren. Gin, ik kan dit niet hoor zegt Gabriëlle. Wil je alsjeblieft even naar mij luisteren? Ik huil niet om wat er net gebeurt antwoordt Gina uiteindelijk. Maar eerst gaat Stiff weg, nu Naomi. Nicole gaat straks weg, jij gaat straks weg, Wim gaat straks weg. En huilt verder uit op de schouder van Gabriëlle. Ik weet het antwoordt Gabriëlle. Het is niet mijn bedoeling geweest en ik heb je verkeerd begrepen. Sorry benadrukt ze. Daarna spreken de twee over het vertrek naar Utopia, Gina geeft toe er moeite mee te hebben. F*ck it, waar doe ik dit voor vraagt ze zich vervolgens af. Ik weet wel dat het erbij hoort, maar het wordt zo zwaar. Het is te veel en dit heb ik niet zien aankomen voegt ze eraan toe. Maar het lucht wel op zo zegt ze. Samen lopen de twee weer hand in hand naar binnen. Hopelijk wordt het een gezellige avond?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 36    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *