Wim en Bjorn doen een nachtelijke ontdekking

Wim en Bjorn doen een nachtelijke ontdekking

Afgelopen nacht na het feestje deden Wim en Bjorn een ontdekking. Een misschien wat vervelende ontdekking voor de samenleving…

De heren hebben namelijk ontdekt dat er geen boodschappen voor de samenleving waren gedaan. En daarom besluiten de twee rond 2:00 in de nacht nog even snel wat boodschappen te bestellen. Cees die toen ook nog wakker was betwijfelt of de boodschappen die er nu in de loods zijn wel voldoende zijn om het weekend door te komen. Wim merkt geirriteerd op dat hij er klaar mee is. Ik bestel mijn eigen boodschappen voegt hij eraan toe. Haring, kalkoenfilet, kwark en andere lekkernijen worden besteld door Wim en Bjorn. Wanneer de twee heren klaar zijn met hun bestelling en richting bed gaan, wil Wim wel nog wat zeggen tegen Bjorn. Morgen niets zeggen tegen de mensen van de samenleving. Niet dat er geen boodschappen waren en dat er geen boodschappen zijn gedaan. Wij hebben wat voegt hij eraan toe. Daar is Bjorn het mee eens. Hij heeft voor het aankomende weekend genoeg eten en hoeft zich geen zorgen te maken. Bjorn en Wim hebben dus eten dit weekend. Maar hoe zal de samenleving reageren wanneer ze erachter komen dat er geen boodschappen gedaan zijn? En misschien nog belangrijker hoe reageert de rest als ze erachter komen dat Wim en Bjorn een persoonlijke bestelling geplaatst hebben?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Wtineke at 12:47

    Dat noemt zich volwassen?
    Het prettig vinden dat 13 medebewoners winig eten hebben en zij kunnen genieten van al hun bestelde lekkers?
    Echt jammer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *