Gert-Jan was naakt te zien in Utopia

Gert-Jan was naakt te zien in Utopia

De badkamer is nog niet af in Utopia, de bewoners moeten zich dus een beetje behelpen en dit deed Gert-Jan vanmorgen dus ook. Misschien was hij even vergeten dat er zo’n 100 camera’s op het terrein aanwezig zijn? Enfin, de nieuweling besloot te “douchen”. Hij had een flinke pan met warm water gemaakt en ging vervolgens naar buiten. Daar ontdeed hij zich van kleding, stond dus naakt en gooide vervolgens de pan over zichzelf leeg. Gelukkig heeft de regie Gert-Jan een beetje in bescherming genomen en bepaalde delen niet laten zien 🙂

Wat gebeurd er momenteel nog meer in Utopia? Er is een klein centraal geweest. Dit omdat er vanavond een apres ski feest plaats zal vinden. Er komen 80 mensen om een gezellig feestje te vieren. Er moet uiteraard nog wel wat gebeuren, zo moet de loods opgeruimd worden. Een podium gebouwd worden en het geluid moet worden aangesloten. Ook de taakverdeling wordt doorgenomen zodat iedereen weet wat zijn taak is. Bjorn laat Gert-Jan zien hoe goed hij kan draaien en Gina heeft een bespreking met een gast over spray tan. Later komen we uiteraard terug met meer Utopia nieuws. Kom je later even terug? Niets meer missen van wat er gebeurd? Volg ons dan via Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. caroll at 15:56

    Gert Jan heeft al aan diverse TV programma meegedaan. O.a. een datingprogramma. Een
    programma over verslaafd zijn bij BNN. Nu maar weer eens proberen bij Utopia?
    Daar laat je 2 kinderen wel even voor alleen.
    M.i. weer iemand die denkt Door Utopia een BN te worden. Nou succes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *