Bas wil een grap uithalen en krijgt een bijzonder verzoek

Bas wil een grap uithalen en krijgt een bijzonder verzoek

We schreven al over potentiële bewoners Karin, Martia en Laura. Maar hebben nog niet omschreven wat er afgelopen avond allemaal nog gebeurd is. Dat is namelijk aardig wat en dat halen we dan ook nog even in. Zo wil Bas een grap uithalen en krijgt hij wederom een bijzonder verzoek.

We beginnen met de grap die Bas voor ogen heeft. We zagen hem afgelopen avond telefoneren met iemand die langskomt voor een fotoshoot met Cemal. De dame in kwestie neemt dan een aantal honden en een wasbeer mee die ook op de foto zullen gaan. Bas vertelt de dame dat hem dit op een idee bracht. En vraagt dan ook of ze bereid is mee te werken aan een grap. Ze moet dan net doen alsof ze de wasbeer in Utopia achter gaat laten. Dat je zegt voor de grap Bas je mag de wasbeer houden, dat hadden we afgesproken. De dame ziet de lol er wel van in en is bereid mee te werken. Maar vraagt voor de zekerheid of de wasbeer wel gelijk mee terug naar huis mag. Bas bevestigd dit en vertelt dat hij gewoon de gezichten van de bewoners wil zien. Wordt vervolgd.

Dan op naar het bijzondere verzoek. Bas is begonnen met het maken van urnen. Dit sloeg toen ook al aan want het duurde niet lang voordat hij een bijzonder verzoek kreeg voor een hond. Echter was het afgelopen avond weer raak. De dierenvriend en urnen maker kreeg wederom een mailtje. Gina ontdekte dit toen ze aan het werk was in het kantoor en riep dan ook snel Bas erbij. Bas leest een aantal mails, de eerste gaan over aanvragen voor een urnen bedoeld voor overleden dieren. Wat later leest hij een mail met een een hele bijzondere aanvraag. Een urn voor een overleden man zegt Bas. Hij en Gina worden er even stil van. Gina stamelt een wauw uit en Bas besluit het nieuws te delen in de woonkamer aan Do en Romy. Hij legt het verhaal nogmaals uit. Een persoon? Jeetje antwoordt Romy. Ook zij schrikken er een beetje van. Wil je dat wel doen vraagt Do. Ik zou het even goed overwegen voegt ze eraan toe. Bas antwoordt het wel te willen doen. En zeker als ik die vrouw daar gelukkig mee kan maken

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *