Victoria geeft een update over haar tijdelijke vertrek

Victoria geeft een update over haar tijdelijke vertrek

Victoria gaat Utopia tijdelijk verlaten, ze gaat naar Lesbos om daar vluchtelingen te helpen. Afgelopen avond gaf ze de bewoners een kleine update over haar tijdelijke vertrek.

Nadat iedereen is verzameld vertelt ze dat aankomende zondag de dag is waarop ze vertrekt. Ik heb nog geen idee wat de tijden zijn of waar vandaan ik vertrek, ik weet alleen dat het ergens begin de middag zal zijn. Ik heb zojuist een koffer opgehaald bij de poort en die heb ik inmiddels ook ingepakt met daarin t-shirts van Utopia omdat ik ons representeer voegt ze eraan toe. Ook vertelt ze dat ze na de markt zich volledig gaat focussen op Lesbos. Ik weet wat er komen gaat en het zal heel zwaar zijn gaat ze verder. Ik weet dat ik jullie onwijs hard nodig zal hebben als ik  terug ben benadrukt ze. Met enige emotie vertelt ze verder, het zal iets heel heftigs zijn maar het zal tegelijkertijd ook mooi zijn. Ik heb jullie liefde en steun straks heel hard nodig en dat wil ik jullie van te voren alvast laten weten. De groep reageert enthousiast en de bewoners schreeuwen Utopia! Daarna krijgt Victoria de nodige knuffels en is het nu wachten tot zondag middag…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Merel at 11:42

  Dit hele gebeuren klopt voor geen meter, alles is bedrog. Waarom mag die witte witch er wel uit voor een paar dagen en dan ook nog eens terug komen???? Wie betaald die reis????
  Oplichters zijn het!!!

  • David Brigham at 12:50

   En zo is het! Gewoon absurd: (a) de vluchtelingen worden hier niet beter van, wel Eucalypta’s ego en Talpa’s media-afdeling. Voor die duizenden euri die dit tripje (cameraploeg!) gaat kosten hadden ze beter medicijnen of melkpoeder kunnen opsturen, (b) Voorheen mocht je er nog niet uit voor de begrafenis van een nichtje of de bevalling van je beste vriendin; maar als kijkcijfers opgekrikt moeten worden vegen ze hun gat met hun eigen regels.

 2. Druif at 10:55

  Waarom is Utopia hier bij gehaald ,als ze dat had gewilt had ze die tijd dat ze in Utopia heeft gezeten gelijk gegaan . Misschien moeten ze de hele groep verspreid op verschillende plaatsen op lesbos , dan zien ze dat heeeeeeeeeel ver boven hun stand leven .besteed het geld van deze nepshow aan voedsel daar en stop met de uitzending hiervan , elke euro telt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *