Doet Cemal zich sterker voor dan dat hij is?

Doet Cemal zich sterker voor dan dat hij is?

Nog meer nieuws van afgelopen avond, dit keer niet over het dictatorschap maar over iets anders. Laat in de avond zaten Cemal en Rowena in de schommelstoel te praten. Ze hadden het over Romy. Ramona lijkt namelijk iets aan Cemal te zien waar ze het graag over wil hebben. Ramona laat haar mede bewoner weten dat ze ziet dat Cemal zich sterker voordoet dan dat hij waarschijnlijk is. Cemal reageert dat hij Romy zo veel mogelijk met rust wil laten en wil laten gaan. Ze is nu bezig met landen, maar op een of andere manier trekt ze mij steeds weer naar haar toe. Of ik weer naar haar en zij weer naar mij. Ze is gewoon mijn maatje ook voegt hij eraan toe. Ramona denkt daar toch anders over, volgens haar heeft hij een masker op. Cemal kan niets anders dan dit toegeven. Ik deed vorige week ook stoer gaat hij verder. Het zat me wel dwars maar ik blijf een zwak voor haar houden. En dat weet ze ook, dat heb ik ook tegen haar gezegd. Je komt jezelf gewoon tegen…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *