Gert-Jan wil een talkshow vanuit Utopia realiseren

Gert-Jan wil een talkshow vanuit Utopia realiseren

Gert-Jan heeft een nieuw idee wat hij wil realiseren. Samen met Do besprak hij wat hij precies voor ogen heeft. Het gesprek vond plaats bij Baas Beach.

Arm in arm lopen Gert-Jan en Do richting Baas Beach. Als ze daar aangekomen zijn begint Gert-Jan te vertellen dat hij Do een sprankelende dame binnen Utopia vindt. Ik had ook één van de andere dames kunnen vragen maar ik wil een classy show neerzetten en daar pas jij het beste bij voegt hij eraan toe. Mijn idee is om Utopia Inside neer te zetten gaat hij verder. Do reageert enthousiast. Je hebt ook al echt een naam. Het klinkt nu al cool! Gert-Jan legt het verder uit, je bent de eerste die het hoort. Ik vind het erg spannend en leuk om het je te vertellen. Utopia inside zal deze week voor het eerst opgenomen worden. Het wordt een flashy achtige talkshow met vaste blokjes. Het eerste blokje wordt breaking News. Hierin zie je wat er zich heeft afgespeeld in Utopia. En drukt Do op het hart dat ze de gedetailleerde informatie over de talkshow nog even voor zich moet houden dan vervolgd hij met zijn uitleg. Gert-Jan wil onderzoekjes gaan doen, bijvoorbeeld welk toilet het meeste wordt gebruikt. Ook wil hij elke week een andere bewoner gaan volgen. Jessie wordt de eerste gast. Hij zal worden geïnterviewd over zijn rol als dictator, want dit is nu actueel. Er komt ook een stukje over Cees. Het weetje van Cees. Dat wordt een grappig stukje met weetjes, zoals alleen Cees dat kan voegt hij eraan toe. Maar wat ik nodig heb eigenlijk in mijn show, is een mooie dame als assistent. En ik zou het heel erg vet vinden als jij dat zou willen doen zegt Gert-Jan dan tegen Do. Do laat weten zich vereert te voelen en wil het graag doen. Maar het mooiste moet nog komen  gaat Gert-Jan verder. Je bent de allereerste die dit gaat weten. Ik vind het zelf echt heel vet namelijk! “Nou, vertel reageert Do enthousiast. Gert-Jan vertelt wat volgens hem het leukste onderdeel is van de show. Er komt een stier op het terrein. Geen echte stier maar een rodeostier. Dit onderdeel zal draai in de vlaai gaan heten. De kandidaat uit de show, in dit geval Jessie moet zo lang mogelijk op de stier moet blijven zitten. De eerste keer zal ik op de stier zitten, want ik moet ook een kans hebben om met zijn gezicht in de vlaai terecht te komen. De tijden van de kandidaten worden genoteerd. Hoe vet is het als jij erbij gaat staan met je stopwatch en ik praat dan de boel aan elkaar voegt de presentator er enthousiast aan toe. Do is ook helemaal enthousiast ze kan niet wachten tot de eerste show wordt opgenomen. Vinden jullie Utopia inside een mooie aanvulling?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *