Gina is een voorbeeld voor Jessie

Gina is een voorbeeld voor Jessie

Een rustige zonnige dag in Utopia gaat voorbij. Gelukkig is er nog wel het een en het ander gebeurd. Zo hebben Jessie en Bas een gesprek gehad over de financiën.

In het kantoor kwam het financiële plan van Jessie ter sprake. Jessie vertelt aan Bas dat Gina eigenlijk wel een groot voorbeeld is voor het verdienmodel van heel Utopia. Ze is altijd bezig in Le Luifel en is een praktijkvoorbeeld van een hardwerkende vrouw, die voor het grootste deel voor onze boterham zorgt legt hij verder uit. Ook wil hij Gina in zijn plan betrekken en een filmpje maken waarin zij de hoofdrol speelt. Het gaat volgens Jessie om loon naar arbeid. Gina vind het werk wel leuk om te doen, maar het is niet eerlijk zoals het nu gaat. Ze heeft daarom volgens Jessie zijn plan, recht op meer inkomen. En Gina kan dat geld uitgeven aan persoonlijke ontwikkeling mocht ze dat willen. Daarnaast moet het motiverend voor de andere bewoners zijn aldus Jessie. Bas hoort het allemaal aan en vindt het eigenlijk wel een goed idee. Wel laat hij weten benieuwd te zijn naar de presentatie die Jessie zal gaan geven. Maar natuurlijk ook naar de reacties van de rest van de bewoners. Zal de rest het ook een goed plan vinden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Rina at 20:41

    Jessie heef gelijk, Gina is een groot voorbeeld voor iedereen in Utopia.
    Als iemand heel er gegroeid is dan is zij het wel. Toen ze er net in zat was het net een losgeslagen puber, en nu is het een knappe en hardwerkende jonge meid die nooit zeurt niet roddelt.
    Zij verdient een grote pluim.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *