Ruud steekt Baas Beach in de fik

Ruud steekt Baas Beach in de fik

Ruud is afgelopen avond weer bezig geweest. Dit keer in Baas Beach de strandtent van Bas, al snel lijkt het gelukkig een grap te zijn en geen echte brand…

We zagen Ruud afgelopen avond wat tosti’s uitdelen en daarna ging hij richting Baas Beach. Daar aangekomen kijkt hij eens naar binnen en gaat aan de gang met een speciekuip. Er gaat papier in en daarna steekt hij de boel aan. Hij bouwt het vuur omhoog zodat de vlammen wat beter zichtbaar zijn. Het moet immers wel op een echte brand lijken. Daarna volgt er een streamlock en zien we Ruud dichtbij de loods staan. Bas en Do zitten zich nog van geen kwaad bewust op de bank. Karin geeft Ruud buiten ondertussen wat tips. Het is nog niet goed zichtbaar volgens haar en er moet hout op. Ruud gaat zoeken naar brandbaar materiaal en gaat het vuur in de strandtent weer aanmaken. Daarna gaat hij weer richting de loods, kijkt stiekem naar buiten of het vuur beter te zien is en geeft Karin een seintje. Ja doe maar zegt hij tegen haar en gaat snel in de slaapkamer staan. Karin roept ondertussen dat er brand is en Do schreeuwt dat de brandblusser gepakt moet worden. Bas, Benjamin en Do rennen snel gewapend met een brandblusser naar Baas Beach. Daar aangekomen zien ze dat het geen echte brand is en beginnen te lachen. Mijn hart ging echt te keer hey zegt Bas tegen de andere bewoners die ook kwamen kijken. Jij wou een promotie toch zegt Ruud die min of meer toegeeft dat hij erachter zit. Thnxs man zegt Bas terwijl hij de hand schudt. Ruud blust daarna het brandje en de grap of promotie is toch redelijk geslaagd. Hieronder kun je de actie nog eens terugkijken. Vanaf 17:10 minuten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 35    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. anneke at 23:06

  Net even gekeken naar het filmpje het had ook verkeerd af kunnen lopen.
  Die knul is alleen gekomen om geintjes uit t halen, wat hij voeger ook deed en dat heeft toen ook geld gekost.
  Of hij stopt ermee of ze moeten hem weg sturen, dat de andere erom konden lachen.
  En dat Karin hem geholpen heeft dat begrijp ik niet

 2. Anja at 14:45

  Wat komt ruud doen in utopia? Onrust maken met zn rot geintjes, en een hele dag als een beest zit te eten en de hoeveelheid is abnormaal
  Hij kan als een rollende ton zo utopia uit gerold worden
  Hij doet verder geen moer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *