Cemal gaat naar Turkije

Cemal gaat naar Turkije

We blikken nog even terug op afgelopen avond. Iedereen was toen bij de strandtent Baas Beach te vinden. Er was een soort feestje, maar niet zomaar een feestje. Cemal stond te dansen op de muziek die gedraaid werd door Gert-Jan. Op die manier wil hij geld inzamelen voor een vliegticket om naar Turkije te gaan. Als hem dat lukt kan hij zijn echte vader gaan ontmoeten…

Do zit in de tussentijd achter de computer en ontvangt mailtjes van kijkers die een bedrag doneren. De kijkers kunnen bij deze donatie een aanvraag doen voor een muzieknummer. Vervolgens geeft Do het lied door aan DJ Gert-Jan en hij laat Cemal dansen op de meest uiteenlopende liedjes. Van Pulp Fiction tot Tupac en nog veel meer. Cemal doet erg zijn best om veel geld bij elkaar te brengen. De dansmarathon is een groot succes en zelfs Fred van Leer, een bekende stylist doneert dertig euro. De aanvragen blijven binnenstromen en Cemal bedankt iedere donateur persoonlijk. Het benodigde bedrag komt steeds dichterbij en na twee uur dansen komt de droom van Cemal in vervulling. Je gaat naar je vader! schreeuwt Gert-Jan blij. Cemal is ontzettend blij en de andere bewoners ook. Ze verzamelen zich om hem heen en tillen hem op boven hun hoofd. Het moment waar Cemal zijn hele leven op heeft gewacht zal werkelijkheid worden. Als afsluiter draait Gert-Jan het nummer “Father & Friend.”

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Aleid at 14:39

  Dit is geen Utopia.
  Hij hoort binnen de poort te blijven en als hij naar zijn vader wil zou hij niet terug mogen komen het Utopia terrein op.
  Dus of Utopia of zijn vader

 2. CJ at 13:14

  Wat heeft dit allemaal met Utopia te maken? de neen gaat naar Nepal de andere naar
  Kos waar slaat dit op! Ik heb drie weken geen Utopia gezien , maar wat nu zie is niet interessant meer,
  hierbij haak af,het is super saai en vervelend met andere woorden BAH!!!!

 3. anneke at 09:24

  Dat iemand daar geld aan geeft begrijp ik niet, ik gun het hem wel maar om hem geld te geven voor zijn reis.
  Vroeger mocht je met moeite 1 dag weg en nu. Hoelang blijft hij weg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *