Jessie hoort van de bewoners die democratie terug willen

Jessie hoort van de bewoners die democratie terug willen

We hadden technische problemen, daarom was er na 27 juni niets meer te lezen. En het duurde even voordat we erachter kwamen. Inmiddels is alles opgelost, en nee we hebben niet gestaakt. We hebben elke dag al het Utopia nieuws netjes omschreven 🙂 Kijk dus gerust even rond op je gemak. We blikken nog even terug naar afgelopen nacht. Jessie heeft namelijk geruchten gehoord dat een aantal bewoners terug willen naar een democratie. Hier scrheven we eerder al over. Jessie besloot met een voorstander, Victoria te praten. Benjamin zat er ook bij…

Buiten zat het drietal te kletsen. Het presidentschap komt aan de orde. Jessie vertelt dat Gert-Jan Jessie heeft ingelicht over deze geruchten. En voegt eraan toe dat hij het heel jammer zou vinden. Ik doe mijn uiterste best benadrukt hij. Als ik faal dan snap ik het, maar dat idee heb ik niet. Victoria probeert hem uit te leggen dat het niets persoonlijks is maar dat de bewoners gewoon moeite hebben met één leider. Jessie is op zijn beurt benieuwd hoeveel mensen het presidentschap als onprettig ervaren. Echter laat Victoria weten dat ze hem hier niets over kan zeggen. Wel geeft ze aan dat er veel mooie dingen zijn bereikt door het presidentschap maar dat er ook andere wensen zijn op dit moment. Jessie reageert dat hij het jammer vindt dat niemand naar hem toe gekomen is om dit te zeggen. Ik neem het wel persoonlijk en ik zou er de pleuris in hebben gaat hij verder. Ook vindt Jessie dat hij nu stank voor dank krijgt. Er is niemand die zegt dat jij het niet goed doet reageert Victoria. Vindt jij dat de democratie terug moet komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *