Neemt Jessie te veel hooi op zijn vork?

Neemt Jessie te veel hooi op zijn vork?

We blikken nog even terug op afgelopen avond. Karin en Ramona zaten toen te kletsen over leider Jessie. De twee vinden dat hij af en toe veel werk op zich neemt, te veel..

Bij het cordwood zaten de twee te kletsen. Hij is wel een beetje chagrijnig vandaag begint Ramona het gesprek, doelend op Jessie. Want hij baalt ervan dat er een aantal mensen zijn die hard werken, en andere die niks doen voegt ze eraan toe. Karin die op dat moment met haar ogen dicht van de zon geniet knikt. Ramona laat weten dat ze ermee zit dat sommige bewoners lui zijn. Maar ja wat kun je eraan doen? Misschien de harde werkers een beetje meer belonen? oppert Karin. Ja dat is inderdaad wel een goede antwoordt Ramona. Dat had hij zelf ook al in zijn hoofd hè benadrukt Karin. En ik moet zeggen, ik denk niet dat het heel verkeerd zou zijn. Ramona benadrukt dan dat Jessie toch een behoorlijke taak heeft in Utopia. Moet je eens voorstellen dat hij nu een soort van de leidinggevende is in het bedrijf. Poeh… dat is moeilijk hoor, er gebeurt hier best veel op een dag. Hij doet de markt, leiding geven  en dan staat hij ook nog eens zand te scheppen. Hij is gewoon bang om aan mensen te vragen of ze willen gaan werken. Maar ik praat wel met hem en ik denk dat het wel gaat komen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *