Victoria stemt op Rob omdat hij haar te veel nodig heeft

Victoria stemt op Rob omdat hij haar te veel nodig heeft

Afgelopen avond hadden Rob en Victoria een gesprek op de vide over de stemronde die vandaag plaats zal vinden. Rob laat Victoria weten dat hij het gevoel heeft mogelijk ook genomineerd te worden…

Ik zou het van niemand kwalijk nemen als ze op mij stemmen begint Rob het gesprek. Sommige alleen voegt hij er lachend aan toe. Dan zal je toch moeten incasseren antwoordt Vitoria. Rob vraagt aan Victoria of zij nog op dezelfde gaat stemmen en ze schudt haar hoofd. Ga je op mij? vraagt Rob nieuwsgierig door. Victoria knikt en fluistert ja. Ik heb dat vandaag pas besloten, maar gisteren voelde ik dat wel legt ze verder uit. En benadrukt verder dat ze alles tijdens de nominatie zal vertellen. Ik sta hier voor persoonlijke ontwikkeling en Utopia gaat jou niet meer bieden dan wat je nu al hebt gedaan gaat ze verder. En ik moet ook naar mezelf kijken en ondanks dat het dan een lastige keuze is, ben ik verplicht naar mezelf om dit te doen. Rob vraagt zich af waarom Victoria zichzelf het verplicht heeft. Omdat op het moment dat ik dat niet zou doen, ik dan weg loop van datgene wat mij blokkeert zegt Victoria. En ik moet daarin eerlijk zijn naar mezelf. Rob mompelt Victoria te snappen maar benadrukt wel dat hij het niet helemaal met haar eens is. Ik ga sowieso voegt hij eraan toe. Nou, op de bank misschien verbeterd Victoria haar mede bewoner. Rob schudt zijn hoofd, je komt toch niet uit een ei grapt hij. Victoria vraagt vervolgens of Rob boos is. Rob ontkent dat,  aan de ene kant snap ik je, maar aan de andere kant… Ik ben niet verliefd op je. Het gaat niet om jou benadrukt Victoria. Maar je stuurt mij weg om voor jezelf te kiezen? vraagt Rob. Ik moet eerlijk zijn antwoordt Victoria, en het is niet voor mij wat het voor jou misschien is. Qua het hele gevoel. En ik heb bewust gekozen om dit gesprek uit te stellen, maar het komt er nu uit. Ik moet keuzes voor mezelf maken en voor mij belemmert het gewoon heel veel. Het houdt mij heel erg tegen dat ik het gevoel heb dat jij mij nodig hebt. Ik wil dat niet meer dragen.  Ik ervaar dit heel groot en mijn stemmen zijn daarom ook niet dat jij weg moet, maar het belemmert mij. Ik kan het niet meer dragen. Dat is het enige eerlijke antwoord wat ik kan geven en dat is heel bevrijdend. Het staat los van jou legt ze verder uit. Weet dat ik jou echt als maatje zie en dat ik heel zuinig ben op wat ik heb antwoordt Rob. Als dit goed voelt voor jou, dan heb ik dat gewoon te accepteren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. prins at 11:24

  nou Victoria denk ze hebben door dat we do niet mogen en straks krijg ik de vollen laag .
  dan maar even laten zien dat ik op rob durf en dat ik niks tegen do heb lol.
  zit ik weer goed in de groep als rob weg moet,maar we hebben haar wel door nouuu ik dan.
  allllleeeen maaaaaar liefdeeeeeeeeeee je weet zelf wat een mensen op deze bol zijn er tocht

 2. Nancy at 23:40

  Zo Vic laat haar ware aard zien. Zo gemeen dit is tactisch heel slim gespufrrraen de publiek stem raakt haar zeker . Want iedereen valt in Utopia , en komt zich tegen .
  Gina denkt dat had werken het enige is maar ik vraag me af wat ze in haar zak verdwijnt , zij zegt Do is er nooit ik zie haar vaker dan Gina . allen met feestjes komt de ware aard naar boven en gaat ze praten als een klein meisje . Je bent een volwassen vrouw .

  Markie. M’n schatje grrrrrrr

 3. lena at 12:04

  Echt triest Victoria. Gewoon smerig. Maar ze krijgt spijt als hij echt moet gaan, de enige die haar volledig steunde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *