Voorbereidingen van de theatervoorstelling van Ramona

Voorbereidingen van de theatervoorstelling van Ramona

Morgen is het eindelijk zo ver. De première van Ramona’s theatervoorstelling: Ramona op zoek naar de liefde.

De voorstelling van Ramona komt steeds dichterbij. Maar ze is nog niet helemaal klaar met de voorbereiding. Er moet nog een hele hoop geoefend worden. Ze heeft ook een hoop frustraties doordat Cees een rake opmerking heeft gemaakt. Hij heeft gezegd dat het niet heel goed ging met de voorstelling. Ze zegt hardop wie er nou de theatermaker is.

Ramona begint met repeteren. Bas doet de muziek en Romy speelt een rol. Ze helpen Ramona met de voorbereiding. Romy heeft grote nep billen op. Deze zijn nodig voor een deel van de voorstelling. Ramona zegt tegen Romy dat ze nog moet oefenen om de scenes te leren, wanneer deze achter elkaar komen. Romy vindt dat Ramona het ontzettend goed doet. Even later komt Rowena ook helpen. Rowena en Romy zijn een dansje aan het oefenen, waarbij de billen veel geschud worden. Ramona wordt daardoor ontzettend enthousiast.

Als ze klaar zijn met de repetitie, lopen ze weg. Als Ramona weg loopt, vertelt Rowena wat aan Romy. Ze is bezig met een boekje voor Ramona, waarin iedereen wat leuks mag schrijven. Een leuk idee.

Denken jullie dat de theatervoorstelling van Ramona een succes wordt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. RUUD at 19:24

    Ramona theatermaker laat me niet lachen die ER van der is helemaal niks waard, groet bek/mond heeft ze. Cees die heb ze nodig in haar show anders wordt het helemaal een flop,,,,,,,Ga lekker weer met kinderen werken daar heb je der overhand wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *