Een avond vol geklaag in Utopia

Een avond vol geklaag in Utopia

Wat gebeurde er afgelopen avond nog meer? We hebben hier een samenvatting voor je over gemaakt. Zodat je weer helemaal op de hoogte bent van wat er in Utopia gebeurde.

Jessie praat na met Bas
Jessie sprak met Bas over het heftige centraal van gisteren. Jessie vindt dat een aantal bewoners voornamelijk klagen en dat daar niets constructiefs uit voortvloeit. Bas reageert dat hij het raar vindt dat sommige bewoners kritiek op hem hebben, maar daarbij zeggen dat dit niet persoonlijk is gericht aan hem. Het is hartstikke persoonlijk vervolgd Bas. Volgen hem is er geen verschil tussen Jessie de persoon en zijn werkzaamheden als president. Als bewoners iets hebben tegen de president, dan hebben zij volgens hem ook wat tegen Jessie. Alles wat ouder is dan een half jaar, daar moeten we ons aan vasthouden aldus Jessie. En alles wat jonger is qua idee dan een half jaar, dat is fout.

Verdeling over de markt
Naast het centraal was er afgelopen avond ook een vergadering over de markt. En dit verliep iets beter dan het centraal van gisteren. Gina, Victoria en Ramona hebben nieuwe ideeën voor de markt. De dames willen van de markt gebruik maken door meer licht te schijnen op de diensten en producten waar zij meer exposure kunnen gebruiken. Zoals in het geval van Gina, de broodjes. Baas Beach, Foodtrucks, alles wordt besproken. Wie staat waar en waarom? De bar alleen, of mijn zijn tweeën? Rowena maakt zich verder niet druk over de formaliteiten, maar wil graag een gesprek over de mentaliteit van haar mede bewoners adresseren. Zij roept iedereen in de vergadering tot een halt. Men geeft Rowena gelijk en vindt ook dat het gaat om vertrouwen en iets voor elkaar willen doen.

Victoria sprak Jessie aan
Terwijl Victoria de vaatwasser inruimt  besluit zij Jessie aan te spreken. Ze spreekt hem aan om zijn stille voorkomen tijdens het centraal. Jessie reageert dat dit geplaatst was. En voelt niet de behoefte om te praten als alle andere bewoners door elkaar heen schreeuwen. Victoria vindt dat wanneer Jessie de vergadering leidt, hij ook in zulke situaties zijn mond moet opentrekken. Jessie vindt dat de bewoners een lesje etiquette vergaderen kunnen gebruiken, maar gaat dat niet aan hen leren….

De mening van Ruud
Het centraal van gisteren werd afgelopen avond veel besproken. Zo laat Ruud zijn mening ook horen tegenover mede bewoner Rowena. De president valt gewoon binnen nu en tien dagen. Honderd procent benadrukt hij. Dit gaat nergens over. Dat je iedereen hoort zeggen ik ben er klaar mee, en bla, bla, bla. En dan wordt het gevraagd, en dan steekt niemand zijn hand op. Wat zal een nieuwe dag brengen? We komen er straks uiteraard op terug!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 27    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *