Ramona verklaart de oorlog aan Jessie

Ramona verklaart de oorlog aan Jessie

We schreven zojusit al over de onenigheid tussen Jessie en Ramona over Ramomy’s. Ramona vind het belachelijk dat haar beautysalon wordt weggestopt. Wat later besluit ze het gesprek aan te gaan met Jessie. Maar al snel barst de bom…

Ramona vertelt Jessie dat ze het unfair vindt dat hij wegloopt van het gesprek terwijl hij weet dat ze geen energie heeft.En het ook om het feit dat je zegt dat ik me boven de groep zet. Dat doet mij pijn gaat ze verder. Jessie antwoordt dat ze wel die indruk wekt door haar acties. Vervolgens ontstaat er een discussie over verschillende evenementen en groepsactiviteiten. Zoals de laatste keer sporten met Arjuna. Jessie reageert dat hij dit niet als een verplichte groepsactiviteit ziet. Ramona vindt dit op haar beurt belachelijk en zegt dat hij alleen iets als een groepsactiviteit ziet wanneer er geld mee verdiend wordt. Jessie is er dan klaar mee en loopt weer weg. Loop maar weer weg, daar ben je goed in! schreeuwt Ramona hem na.

Nog wat later gaat Jessie weer naar Ramona die dit keer met Romy in de slaapkamer zit. Jessie spreekt met de twee een aantal dingen door in verband met de investeringen voor Ramomy’s. Na overleg krijgt Ramona groen licht voor een investering van de gezonde hapjes voor de opening. Maar de president benadrukt wel dat er voorbereidingen getroffen moeten worden. Ramona antwoordt dat ze moe is een geen energie heeft. En vraagt daarna aan Jessie of het volgende week zou kunnen. Jessie antwoordt dat hij haar vermoeidheid niet snapt. Ik zie je vrij vaak op bed liggen legt hij verder uit. Ramona kijkt verbaasd en Romy neemt het voor haar op. Het klopt niet wat je zegt reageert ze dan ook. En vertelt vervolgens dat Ramona alles op zich heeft genomen wat betreft Ramomy’s, omdat ik zelf nog herstellende ben van een operatie. En ze heeft veel gedaan voor Cees zijn toneelstuk. Karin die ook in de kamer is krijgt de vraag hoe zij over Ramona denkt. Als Ramona haar mening vraagt raakt Jessie weer geïrriteerd. Hij laat weten de discussies zat te zijn en loopt weer weg. Wat woede opwekt bij Ramona. Ze besluit de oorlog te verklaren aan Jessie. Ze is hem namelijk helemaal zat

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *