Rechtbank idee van Jessie staat voorlopig in de koelkast

Rechtbank idee van Jessie staat voorlopig in de koelkast

Nog voor het centraal hadden Jessie en Gert-Jan een gesprek over het rechtbank idee en het presidentschap.

Het gesprek vond buiten plaats, de twee hadden een soort van klein overleg. Want het rechtbank idee en het referendum over alcohol heeft voor redelijk wat onrust gezorgd. En Jessie zit hier als president toch wel een beetje mee. Hij laat Gert-Jan weten dat hij het goed bedoelde. En vertelt vervolgens over zijn plannen tijdens het centraal. Jessie wil nogmaals vertellen over zijn goede bedoelingen. En het zit me niet lekker dat de intenties van de Utopiaanse Rechtbank verkeerd worden opgevat door de andere bewoners. Zij vatten het idee van de rechtbank persoonlijk op en ik wil de groep duidelijk maken dat het slechts gaat om het waarborgen van de stemmen van de kijkers. Het is geen persoonlijke aanval benadrukt hij. Gert-Jan oppert vervolgens of het het misschien handig is om iemand anders als rechter aan te stellen, om zo meer rust te creëren in de groep. Het valt namelijk niet goed dat jij naast de rol als president nog een andere machtige rol binnen Utopia zou krijgen legt Gert-Jan verder uit. Jessie antwoordt dat hij uberhaupt het hele idee van een rechtbank voorlopig even in de koelkast heeft gezet omdat er voorlopig niks aan bod komt wat er mee te maken heeft. En dan laat hij weten ook over het presidentschap te beginnen. Hij wil weten wie er tegen hem is als president. Maar hoopt ook argumenten te krijgen zodat hij er iets mee kan doen. Ik wil namelijk president blijven benadrukt hij. En Gert-Jan beloofd op zijn beurt dat hij zal ingrijpen mocht het uit de hand lopen. Wel zijn de heren het er over eens dat nu het alcohol referendum niet doorgaat de sfeer langzaamaan wat beter wordt…  Hier lees je meer over het centraal en hoe bewoners over het huidige presidentschap denken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *