Rode kruis is in Utopia om aandacht te vragen voor de hongersnood in Afrika

Rode kruis is in Utopia om aandacht te vragen voor de hongersnood in Afrika

Bezoek voor alle bewoners in Utopia. Het rode kruis is namelijk in Utopia. Samen met Thomas van StukTV komt hij een bezoekje brengen aan de bewoners. Dit keer wordt er een thema besproken namelijk de  dreigende hongersnood in Afrika. Benjamin heeft het rode kruis uitgenodigd. En legt uit aan de rest waarom hij ze heeft uitgenodigd. Hij vertelt over de hongersnood in Afrika. Dit komt door de extreme droogte die daar momenteel heerst. Het rode kruis komt uitleggen wat ze doen en een aantal bewoners zullen mee doen door enkele dagen dezelfde voedsel pakketten te eten die het rode kruis ook in Afrika overhandigd.  Benjamin, Ramona, Gina, Cemal en Gert-Jan willen deze uitdaging aangaan. Ze zullen dit de komende 3 dagen doen, een voedselpakket bestaat uit 100 gram rijst en 400 gram spinazie per dag. Ook wordt er een film vertoond, hierin is te zien dat Thomas in Afrika is geweest om mee te helpen met het rode kruis. De bewoners zijn allemaal onder de indruk van wat ze zien. Vooral Rowena lijkt het moeilijk te hebben. Het zal haar waarschijnlijk doen denken aan haar reis in Nepal.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *