Rowena denkt dat Billy terugkomt in Utopia

Rowena denkt dat Billy terugkomt in Utopia

Een rustige dag is het vandaag. Dag 928 alweer. Karin en Romy stonden vanmorgen al zingend op om de dag weer goed te beginnen. Niet veel later ontstonden de eerste gesprekken over het referendum wat Ruud het leven ingeroepen heeft. Namelijk Billy terug in Utopia krijgen. Rowena en Rianne hadden ook een gesprek. Rowena denkt dat er een grote kans bestaat dat Billy terugkeert.

Wel tof he voor Ruud dat Billy deze kant uit komt begint Rianne het gesprek. Niet alleen voor Ruud reageert Rowena, het is voor ons allemaal tof. Ja tuurlijk antwoordt Rianne. Je zit gewoon in een film gaat Rowena verder. Dat is waar ik naar gekeken heb al die tijd weet je wel? Ja zegt Rianne, vanaf het eerste jaar was dat natuurlijk het eerste liefdeskoppel. En volgens mij ook het eerste huwelijksaanzoek. Maar je weet nu alleen niet hoe Ruud gaat reageren op Billy. Want Ruud heeft het afgesloten voegt ze eraan toe. Dat is wat ie zegt benadrukt Rowena. Je weet niet hoe het in het echt zou zijn gaat ze verder. Het zou best kunnen dat je elkaar weer naar één jaar ziet dat je denkt van… Dat de vlam weer over slaat vult Rianne haar aan. Juist reageert Rowena want er is wel gewoon een connectie. Rianne is het daarmee eens, er is inderdaad chemie tussen die twee. Maar we zullen het zien, de kijker gaat nou beslissen of ze mag komen ja of nee. Ik denk dat er binnenkort een nieuw vriendinnetje bij komt. Maar dat is wat ik denk… Denk jij dat Rowena gelijk heeft?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 55    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. leyla at 13:49

  heel leuk als billy terugkomt!!!!!! er mogen wel meer oudbewoners terugkomen !! was toen veeel leuker!!! top ga gezellig weer kijken!

 2. anneke at 13:16

  Als hun het niet willen kunnen ze het toch zeggen van dat willen we niet.
  Van mij hoeft het ook niet, ze heeft toch een vriendje in het buitenland.

 3. lena at 23:22

  Van mij mag het, maar weet wel dat het een grote actrice is. Maar goed misschien wel wat leuker om naar te kijken. Aangezien ze flink gaan botsen, ze is een dramaqueen met add hhh

 4. Ina at 22:40

  Van mij moet ze niet terug komen. Vind uthopia zo nep worden. Want zag billie als actrice en bjorn ook dus vraag me af is uthopia wel echt of nep

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *