Bas maakt een urn voor de overleden Utopia eend

Bas maakt een urn voor de overleden Utopia eend

Face is inmiddels ingeslapen maar Duck is weer terug in Utopia. Bas was blij Duck weer te zien maar natuurlijk ook erg verdrietig omdat Face nooit meer terug zal komen. De emoties bij Bas zijn daarom vrij hoog te noemen. Wat ook logisch is. Echter weet Bas een manier om deze emoties te verwerken. Hij sluit zich wat af van de groep en gaat bezig met klei. Hij maakt een urn voor de Utopia eend. Ruud komt even kijken hoe het gaat en vraagt er ook naar. Bas houdt zich wat afstandelijk ontwijkt de vraag en vraagt zich af hoe groot de urn moet worden. Ruud vraagt hem vervolgens waar de urn zal komen te staan. Bas antwoordt dat hij het nog niet weet. En voegt eraan toe dat hij een klein altaar voor Face gaat maken bij vogel village. Ruud kijkt met veel bewondering naar Bas. Hij ziet de liefde voor dieren bij Bas op dit soort moment extra goed. Daarna besluit hij Bas even met rust te laten om hem zijn ding te laten doen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *