Billy is bang voor de liefde

Billy is bang voor de liefde

We schreven er net al over, Billy was emotioneel. Emotioneel om de liefde of wellicht de hormonen die mee spelen we weten het niet. Enfin om naar haar emotionele bui, wat is er precies aan de hand?

Billy zegt blij te zijn dat ze verliefd is, maar het doet haar ook veel pijn. Ik wil niet verliefd zijn, ik wil voor mijzelf kiezen. Maar dat lukt haar niet. Jessie die Billy troost zegt eerst dat ze niet moet luisteren naar de andere vrouwen in de loods. Op deze momenten gaan ze om iemand heen hangen terwijl ze er normaal niet zijn. Je kan deze op deze momenten beter direct op mij afstappen omdat het ook met hem te maken heeft benadrukt hij. Billy moet Jessie gelijk geven en de twee zonderen zich af op de schommelstoel. Daar legt Billy nogmaals uit dat het voor haar niet makkelijk is na alles wat ze meegemaakt heeft het afgelopen jaar. Jessie biedt een luisterend oor maar al snel blijkt dat Billy deze problemen zelf moet oplossen. Ze moet volgens Jessie zelf de keuze maken waar ze heen wil in Utopia. Wederom benadrukt hij dat Billy met Victoria moet praten. Dit omdat de andere vrouwen zelf geen keuzes kunnen maken en minder verstandig zijn. Billy laat weten vanmiddag een gesprek te hebben. Wordt vast en zeker vervolgd!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Druif at 12:17

    Toen was het niks, en nu nog minder.
    Ze gooit zichzelf te grabbel en zegt dan dat ze bang is voor de liefde. Misschien moet Billy het verschil eens gaan leren tussen liefde en lust .
    En jessie moet er niet meer op ingaan . Wat dat betreft is Ruud hem een stapje voor . Ik hoop dat hij zijn broek goed gesloten houd.

  2. maria at 11:59

    Ze mag blij zijn dat ze iemand heeft als Jessie. Die neemt geen blad voor de mond. Hoe hij het ervaart zoals Billy weer doet vind hij wat vreemd.En dat is het zeker. Billy was in 2014 labiel. Ze valt nu af en toe weer in die rol. Jessie is nuchter en zegt…aan jou de keuze. Dus Billy ga ervoor. Jessie is geen Ruud of anderen……Trouwens hij heeft een hele goede invloed op haar, ze word al wat rustiger, want in 2014 was ze echt niet te harden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *