Cees gaat een lezing houden tegen het veganisme

Cees gaat een lezing houden tegen het veganisme

Een plantaardig Utopia, het referendum wat door Bas is gestart brengt heel wat met zich mee. Cees is onder andere tegen het veganisme en besluit daar iets mee te doen. En afgelopen avond maakte hij aan Bas en Jessie zijn plan bekend. Bas is na het horen van dit idee nieuwsgierig wat Cees allemaal gaat vertellen. Echter laat Cees er niet zoveel over los. Wel verklapt hij dat het grotendeels over gezondheid gaat en dat hij ook wat rapporten over dit onderwerp heeft gelezen. De oudste bewoner voegt er ook nog eens aan toe dat hij weet dat enkele mede bewoners graag deze informatie willen horen. Vervolgens gaat Cees richting Jessie en vertelt over zijn plan. Er is alleen één probleempje, er vindt ook een culturele lockdown plaats en niet alle bewoners kunnen daardoor bij deze lezing zijn. Jessie komt al snel met een oplossing, hij oppert het idee om het bij de studio te doen dan kunnen de bewoners die aan deze lockdown mee doen het allemaal volgen. Cees lijkt daar wel oren naar te hebben. We komen er vandaag dus nog op terug. Ben jij benieuwd naar deze lezing tegen het veganisme? Hou dan onze website, Facebook en Twitter in de gaten. Wordt vervolgd!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *