Het is nog altijd onrustig in Utopia

Het is nog altijd onrustig in Utopia

Er heerst toch weer wat onrust in Utopia. Gisteren was het al erg hectisch door het centraal. Er is toen een grote discussie ontstaan over het fase 2 idee. Dit alles heeft te maken met geld, investeringen en de stem van de groep. Jessie, Billy en Cees zijn de grote voorstanders. Maar de anderen zijn het niet met hen eens.

De gehele groep heeft uiteindelijk maar besloten om maandag verder te praten over de structuur en fase 2. Het idee is dat er vanaf heden gestemd moet worden bij een nieuwe investering. Als het merendeel van de groep voor stemt krijgt de desbetreffende bewoner een investeringsbedrag. Team Jessie is tegen omdat zij vinden dat de andere bewoners er geen verstand van hebben wat wel of niet een goede investering is. Vandaag is er weer een nieuwe discussie tussen de voorstanders en Karin ontstaan. Karin is voor het plan van het stemmen voor een investering. Karin vertelt haar argumenten maar ze krijgt al gauw het idee dat het drie tegen één is en daar heeft ze geen zin in. Kortom de onrust blijft nog aanwezig. Hopelijk klaart de lucht snel in de mini samenleving!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *