Bekijk de zevende versie van de vernieuwde Utopia inside

Bekijk de zevende versie van de vernieuwde Utopia inside

Tijd voor een nieuwe aflevering van de vernieuwde Utopia inside. De talkshow gefilmd vanuit Utopia. Dit keer zien we uiteraard weer nieuwtjes en de vaste rubriek Do doet. Maar in deze aflevering wordt er ook nog even stilgestaan bij de anderen bewoners. Do is namelijk benieuwd naar de fobieën die haar mede bewoners hebben. Maar ook de wasknijper challenge komt aan bod. Uiteraard wordt Do geholpen door haar assistent Jacco. Benieuwd naar de beelden? Bekijk hieronder de aflevering terug:

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *