Billy heeft een boost gekregen door familiebezoek van Ruud

Billy heeft een boost gekregen door familiebezoek van Ruud

We blikken nog even terug op wat Utopia nieuws van afgelopen avond. Gisteren kreeg Ruud familiebezoek wat bij Billy voor een emotionele bui zorgde. Wat later besloot Billy deze gebeurtenis nog eens even te bespreken met haar ex. Billy laat weten dat ze het erg fijn vond  om haar ex schoonfamilie weer te zien. Het doet mij veel dat Ruud’s moeder nog van mij houdt en ze zei dat ze trots op mij was. Ook was het fijn om je zussen weer te zien. Dat heeft mij een boost gegeven, voegt ze eraan toe. Ruud die ondertussen zijn tanden staat te poetsen knikt een paar keer. Hij snapt dat Billy het spannend vond, maar het was een gezellig middag. Op naar meer nieuws, kom je zo weer terug?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *