Victoria belt naar de tandarts voor Karin

Victoria belt naar de tandarts voor Karin

Een nieuwe dag in Utopia is aangebroken en uiteraard is er weer wat gebeurd in het beloofde land. Afgelopen avond sloeg Jessie de per ongeluk een tand uit Karin haar mond. En nu er een nieuwe dag is aangebroken besluit Victoria te bellen om dit vervelende probleem voor Karin op te lossen.

Ze doet dan ook een telefoontje met de tandarts. Tot nu toe had Karin een kroon, die nu dus een aantal keer is vervangen. Maar omdat het blijft misgaan, informeert Victoria bij de tandarts naar de mogelijkheden voor een kunstgebit. Ze wil weten wat de kosten zijn en hoe dat traject in zijn werk gaat. De assistente legt uit dat Karin dan naar de tandarts moet komen, zodat er een prothese kan worden aangemeten. Na haar uitleg bedankt Victoria de assistente. Ze zal met Karin overleggen en een eventuele afspraak maken.  Daarna kan er een kostenplaatje gemaakt worden. Hopelijk gaat het niet al te duur zijn. Verder zijn de bewoners nu een centraal aan het houden. Waar we zo uitgebreid op terug komen. Zien we je zo terug?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Jojanneke at 20:06

    Een kroon?? En dan een kunstgebit?? Is die Victoria gek?? Dacht dat ze tandartsassistente was.. Een kroon kan ook vervangen worden door een implantaat…
    Een tandartsassistente die niet weet hoe het in het werk gaat???wat een giller…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *