Billy betrapt haar mede bewoners die negatief over haar praten

Billy betrapt haar mede bewoners die negatief over haar praten

Afgelopen avond werd er geventileerd over de relatie van Jessie en Billy. Dit deden Ruud, Rowena en Romy wat we in dit bericht voor je omschrijven.

Tijdens het werken in de stal raken Ruud, Rowena en Romy in gesprek over de relatie van Billy en Jessie. Romy vindt namelijk dat er veel wordt geflirt in de loods en dan doelt ze voornamelijk op Jessie. En daarom geloofd ze ook niet in de relatie van Billy en Jessie. Ruud heeft daar iets op toe te voegen. Ik vind Jessie zijn seksistische opmerkingen niet leuk. Romy en Rowena geven hem hierin gelijk. En Rowena merkt op dat de relatie tussen de twee gewoon vergiftigd is. Wat het drietal alleen niet weet is dat Billy alles hoort. Zij en Jacco staan met hun oren tegen de stal aan gedrukt en luisteren het hele gesprek af. Vol verbazing aan kijken de twee elkaar aan. Wanneer Billy genoeg gehoord heeft, loopt ze vastbesloten de stal in. Jacco volgt haar op de voet. Ik hoor echt alles zegt ze tegen haar drie mede bewoners. Snel zeggen ze dat Billy ook alles had mogen horen en dat ze niks ergs zeiden. Billy zelf is alleen niet echt blij. Er wordt over haar relatie geroddeld en dat zal zij, naar eigen zeggen, nooit doen. Wanneer Billy de ongemakkelijke situatie te veel wordt, besluit ze weer terug de loods in te gaan. Romy zegt dit later met haar uit te willen praten. Wordt vervolgd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *