Cemal laat zijn snor staan, het is weer november

Cemal laat zijn snor staan, het is weer november

November is aangebroken en in deze maand laten veel mannen hun snor staan om aandacht te vragen voor de gezondheid van het mannelijke geslacht. Cemal wil dit jaar ook zijn eigen steentje aan bijdragen. Alleen m’n snor zegt hij tegen Kevin die het een heel leuk idee vindt. Vervolgens gaat Cemal zich richting de badkamer en pakt hij de tondeuse. Voor de spiegel begint hij zijn baard af te scheren, maar zijn snor laat hij staan. En terwijl Cemal bezig is, biecht Kevin op dat het hem wel goed staat. Ik wil echt een dikke hebben voegt Cemal eraan toe, doelend op zijn snor. Vervolgens is het tijd om de badkamer te verlaten en de nieuwe look aan zijn mede bewoners te laten zien. Jessie is de eerste die het ziet en moet er een beetje om lachen. Bas vindt dat Cemal nu op een Italiaan lijkt en Romy schrikt zich een ongeluk. Oh mijn God! is haar eerste reactie, terwijl ze haar hand voor haar mond slaat. Maar Cemal maakt het niets uit wat anderen ervan vinden, want hij steunt dit doel volledig.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *