Rianne, Billy en Do hadden een flinke discussie

Rianne, Billy en Do hadden een flinke discussie

Gisteren hadden Billy en Rianne al woorden met elkaar. Billy was helemaal klaar met de werkwijze van Rianne en liet dat weten ook. Rianne ging na dat gesprek aan de slag met de begroting.

Rianne was het namelijk nog steeds niet eens over hoe het in elkaar zit. Als Billy dit hoort gaat ze richting Rianne. Ze vertelt haar dat ze niet gediend is van dit gedrag. Ik vind het erg vervelend en irritant dat je een paar uur geleden nog zei dat het oké was, maar nu toch weer aan het werk bent gegaan. Dit is niet de manier waarop ik wil samenwerken benadrukt ze. Daarna loopt ze gefrustreerd naar buiten. Do die al die tijd naast Rianne bij de computer zat, is het ook zat. En laat Rianne dan ook weten dat ze erg baalt van het feit dat Rianne alle gemaakte afspraken weer omgooit. Ik ben er ook klaar mee, wat je nu doet is echt een middelvinger naar de mensen waarmee je samenwerkt voegt ze eraan toe. Wanneer Billy weer terugkomt, zet de discussie zich weer voort. Rianne probeert haar standpunt uit te leggen, maar krijgt weinig reactie. Ze wil haar kennis graag delen, en het is niet haar bedoeling alles af te kraken. Maar Billy en Do willen niet luisteren. Rianne wordt afgekapt en Billy loopt geïrriteerd het kantoor uit.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Karel at 21:20

    Wat denkt Billy wie ze is ze heeft overal commentaar op en doet niets salsa de zaak op naaien en dan weg wezen net als jessie en do stem ze weg dan zal het kijkers aantal snel stijgen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *