Rowena is aan het denken gezet door de post die ze ontving

Rowena is aan het denken gezet door de post die ze ontving

Rowena heeft vandaag post ontvangen van het thuisfront. Samen met Romy besprak ze de berichten die ze ontving van haar familie. Rowena laat weten dat haar post haar aan het denken heeft gezet. De brieven hebben haar goed gedaan maar ze vindt het wel jammer dat haar persoonlijke groei niet altijd gezien wordt. Rowena vindt zichzelf een strijder en een vechter. En snapt dat het vervelend is voor haar familie en vrienden als ze haar soms zien huilen, maar ze wil benadrukken dat ze gelukkig is. Ik wil me graag richten op positieve dingen die gaan komen en ik hoop dat mijn familie zich daar ook op focust. Verder vertelt Rowena aan Romy dat ze voorlopig nog niet van plan is om Utopia te verlaten. Ik wil het boksgala in maart nog graag meemaken en wil me  daarnaast richten op de Pasar Malam markt en een nieuw album.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 28    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *